Jan Sýkora - Zápisky z Afriky III

05.03.2013 23:12

 

 

Ahoj všichni!
Voda nám tady netekla tak dlouho, že zavřeli univerzitu která tu je (má 45 000 studentů a v našem okolí jich je asi 15 000).Nyní už voda zase teče a my si můžeme dál holit nohy a kňoury... Ano tati, můžeš zveřejnit všechna čísla i informace! a klidně mi dej typ na článek a já ho rád napíšu, jen nyní ještě nevím o čem mám psát :) 
Makáme už dobře a tvrdě. Dvě fáze v tom horku jsou náročné a čas už moc není na blbiny. Máme tu novou kámošku, Věra Cechlová (nebo tak nějak :D, je ta diskařka, co jí teď poslali medaili z LOH). 
Mikeš už odjel, tak se pobavte s ním a on vám povykládá, jak to tu vypadá. Počasí je taky teď trochu lepší, není takové horko a dokonce i pršelo, asi proto už teče voda. 
V rege se bavíme s místními běžci, ve středu se jdeme kouknout na místní závody co tady jsou, protože jeden můj kámoš co má osobák 3:50 chce běžet na 3:48 a rozbíhá mu to tady kluk co má 800 m za 1:44 ... taky tady trénuje ten borec, který byl druhý na 800 na LOH, je to jantar, má sice 1:41, ale neumí ani plavat ... plaval kolem Kuby ten mu potopil hlavu a on se málem utopil :D :D ...bocvaňan Amos, nebo tak nějak, je mu asi 18 nebo 19 roků !!
Sledujte FB budu tam dávat zase pár fotek. Viděli jste Masláka!! běžel jako král, klobouk dolů 45,66 je maso v hale:-)

 

Pa Jeník.